Промоција: Christmas in August 2019

Почитувани соработници. Ве известуваме дека во тек е промоција – 10% Попуст на сите артикли од каталогот BEST PROMO 2019. Минимална количина за нарачка е 100 парчиња по артикл. Промоцијата трае до 31.08.2019 година.

https://popecompany.com.mk/wp-content/uploads/2019/05/Best-Promo-Catalog.pdf

YOU MAY ALSO LIKE

Leave A Comment