• ул. Горно Лисиче бр.210,1000 Скопје, Македонија
  • +389 2 3228 893
  • Пон-Пет: 9:00-17:00 | Сабота: 10:00-16:00 | Недела и празници не работиме
24/7 ОНЛИНЕ НАРАЧКА

YOUR CART

Edit Cart
  • No products in the cart.

Новата капа од #ATLANTIS со чип #NFC технологија

Ви ја претставуваме новата капа од брендот #ATLANTIS – #AtlantisConnect со чип #NFC технологија на која можете да снимата Ваши податоци, а клиентите да ги исчитуваат.

YOU MAY ALSO LIKE

Leave A Comment