септември 3, 2019

Почитувани соработници. Во тек е Септемвриска АКЦИЈА на чадори. Повеќе модели и бои, по одлични цени и -10% попуст овој месец. Минимална количина за нарачка 10 парчиња. Промоцијата важи до крајот на месец Септември- или до трошење на количините. Подгответе се навреме за дождливиот период што следи.