септември 3, 2019

Почитувани соработници. Во тек е Септемвриска АКЦИЈА на чадори. Повеќе модели и бои, по одлични цени и -10% попуст овој месец. Минимална количина за нарачка 10 парчиња. Промоцијата важи до крајот на месец Септември- или до трошење на количините. Подгответе се навреме за дождливиот период што следи.

август 19, 2019

Почитувани соработници. Ве известуваме дека во тек е промоција – 10% Попуст на сите артикли од каталогот BEST PROMO 2019. Минимална количина за нарачка е 100 парчиња по артикл. Промоцијата трае до 31.08.2019 година. https://popecompany.com.mk/wp-content/uploads/2019/05/Best-Promo-Catalog.pdf