POPE KOMPANI DOO Skopje, is a trading company that offers a complete advertising solution for many years and realization of all advertising ideas for its clients.

           Everything started in 1997 as a small family business, and in 2002 the firm grew into a firm with secure foundations and new investment in equipment for work. Every next year with more investments, with more working hours, continuous training and learning about the work, engaging additional workforce, we increasingly took part in the market.

Catalog WITH ARTICLES IN STOCK DELIVERY 1 DAY, 500 different items from our brands

Catalogs WITH ARTICLES BY ORDER DELIVERY 15 - 30 DAYS, depending on the quantity and catalog

Why POPE COMPANIES?

• Area of an object of 1020m2

• Parking space, more industrial entrances for freight and light vehicles

• Show Room of 100 m2

• Own catalog with articles in stock every year

• Catalogs for ordering 100 000 different items from our brands

• Warehouse space with a modern racking system for palletizing the goods

• 500 different items in stock from the promo industry

• A total of 500,000 different advertising materials at each moment in stock

• Delivery with our own commercial vehicles

• Export oriented in the nearby countries of the region

Get an answer to every question you have

SALE OF ADVERTISING MATERIALS, FROM KNOWN WORLD BRANDS

What suppliers say for us:

We choose the best partners all over Europe and that’s why for Macedonia, we started 10 years ago to work with Pope Company. They have the proactive attitude that we like, they are truly committed to excellence and 100% involved in the business. They use fresh ideas which brings positive results always. They respect the partnership and they participate actively in the process of brand development yearly.

Like a SEE Manager I am honored to work directly with Dusan and Nikola and I am happy to help them grow their business.

Tabita Ionescu
Tabita Ionescu /
Country Manager South East Europe / Fruit of the loom & Russell
Ten years of truly great collaboration with the Pope Family/Company. Thanks to our partnership we add a brick to our growth together every day and look forward to new and valuable achievements.
Atlantis_Nadine_Poletto_2019_low
Nadine Poletto /
Marketing & Project Manager / ATLANTIS
We are happy that Pope Company is representing the RitterPen brand on the Macedonian market and appreciate the good service to our mutual clients.
ritter-pen_mitarbeiter_2013_dagmar_walther
Dagmar Walther /
RitterPen
Pope Company is very truthful and cooperation in distributing our range of products in Macedonia. We are very satisfied with their effort and the treat of our brand
Mª Carmen Muñoz /
GAMAX

What clients say for us:

ПОПЕ КОМПАНИ обезбедува непроценлива услуга за Вас и вашата команија. Доколку сеуште размислувате од каде да ги набавите вашите промотивни материјали печатени со Вашето лого, комплетно графичко решение и идеи, искрено ви ги препорачувам Попе Комани. Важно е да имате детални информации, дека вработени во Попе Комани се секогаш достапни за нас и успеваат да ни дадат одговор на сите наши прашања. Попе Компани ги надмина нашите очекувања, со нив имаме  одлична и професионална соработка
uni_final
Катерина Здравева /
УНИ Банка
Задоволни сме од соработката, производите се со соодветен квалитет и цена, секодаш ги добиваме во договорениот рок
mumarketing_final
Милан Глисич /
My Marketing
Idea Plus Communications  е целосно задоволна од капацитетот, професионалност и тимот на Pope Company и од комплетното и успешно спроведување на сите досегашни проекти.

Во текот на нашата соработка Pope Company во целост се придржува во договорените рокови и барања и секогаш доставува квалитетни материјали.

idea plus
Коста Качурков /
Idea Plus Communications

Изразуваме големо задоволство за минатата соработка , но и задоволство за соработка во идни со “ПОПЕ КОМПАНИ”. Ја истакнуваме и се повикуваме на професионалниста на тимот на “ ПОПЕ КОМПАНИ  ”, воедно ја нагласуваме нивната навременост , професионална подготвеност , соработка и исполнителност. За сето ова време на соработка со нив,  ние заклучивме дека станува збор за компанја кое ажурно ги извршува работните задачи и ги задоволува потребите на клиентите.   

И Поинт Маркетинг ДОО /
И Поинт Маркетинг ДОО

Попе Компани за нас е сигурен добавувач, на кога можеме да сметаме секогаш, прво во однос на достапност на потребните материјали, брзината на набавката со што секогаш сме ги исполнувале бараните рокови.

Како второ исто така многу битно за нас – Квалитетот на материјалите е одличен, со што ги задоволуваме барањата на сите клиенти.

микро графикс
Vladica /
Mikrografiks

Професионалци во својата област, секогаш спремни за соработка. Квалитетот на производите и беспрекорната услуга се нивниот заштитен знак

pan tetovo
Александар /
Пан, Тетово
DoubleTree by Hilton Skopje ја започна соработката со Pope Company уште пред самото отворање на хотелот, Нашиот фокус при одбирање на компании за соработка главно го ставаме на динамиката и испорачаниот квалитет а со тоа Pope Company останува на врвот на листата при нашиот избор на промотивни матерјали.
hilton_final
Gorjan Andreeski /
DoubleTree by Hilton
Izuzetno ekspeditivni, detaljni i kooperativni. Jedni od retkih koji svoj posao obavljaju savesno, i transparentno.
large_bar_PANTONE_1
Tijana Savić, Direktor Marketinga /
Volvo Group Adriatic South
Нашата соработка започна во Ноември 2015 година и еве 4 години работиме заедно исполнувајќи ги потребите и барањата на многу клиенти. Вистински професионалци, а квалитетот и исполнувањето на роковите ги двои 10 скалила над другите
тринити медиа
Игор Петров /
Тринити Медиа
ПОПЕ КОМПАНИ е наш стадарден деловен партнер. Изминативе години изградивме одлична соработка и вземна доверба, базирана на многу успешно реализирани заеднички проекти. Услугите и производите кои ги нуди ПОПЕ Компани се со врвен квалитет, секогаш во рамки на договорениот рок на испорака и дефинираната спецификација. Со задоволство Ви  препорачуваме потенцијална соработка со оваа компанија, вашите барања ќе бидат максимално исполнети и испочитувани.
аркус дизајн
Вера Чекреџи Павловска /
Аркус Дизајн

NEWS

February 5, 2020

CLICK IN THE BANER BELOW TO VIEW MORE

September 3, 2019

Dear contributors. There is an ongoing umbrella action in September. More models and colors at great prices and -10% off this month. Minimum order quantity 10 pieces. The promotion is valid until the end of September – or until the quantities are spent. Get ready for the rainy season ahead.

January 10, 2019

We present our new brand #PROMOBEST – which represents our own brand of competitive products directly produced in a factory in China and the EU for us.