јуни 22, 2021
ПРОМОТИВНИ ЦЕНИ ЗА АРОМАТИЗЕРИ, печатени со Вашето лого За прием на нарачки до 15 Јули 2021 -20% ПОПУСТ НА РЕДОВНИТЕ ЦЕНИ 100 х 28,- промотивна цена 100 х 22,4 ден +18% ддв 200 х 27,- промотивна цена 200 х 21,6 ден +18% ддв 500 х 25,- промотивна цена 500 х 20,- ден +18% ддв 1000 [...]
април 22, 2021
Попе компани и Атлантис ви ја претставуваат најголемата понуда на капи за брендирање во Македонија ... 22 различни модели во повеќе од 15 бои ...
март 29, 2021
Заштитна хируршка трослојна маска за еднократна употреба. Маската за еднократна употреба е лесна за употреба, антиалергична и пријатна за кожата. Без разлика дали ви е потребна од хируршки причини или да филтрирате прашина, бактерии, чад и полен, овие маски се одлично решение. Лицата кои имаат симптоми на COVID-19 треба да носат маски за лице за [...]
март 22, 2021
Респираторна маска со висок степен на заштита која потполно се адаптира на лицето на корисникот со што го намалаува потенцијалниот ризик од пренос на инфекции. Ги задржува капките при кашлање, кивање и зборување од околината. Вградениот филтер КН95 спречува внес на аеросоли, прашина, честички, бактерии, вируси, смог и полен. Маската е изработена од неткаен, стопен, [...]
март 18, 2021
Попе компани ( Pope company ) и риттер пен ( Ritter Pen ) ви ги претставуваат најдобрите пенкала за пишување во светот и најдобрите мини за пенкала по најповолни цени. JOGGER е еден од типовите на мина сто се користи во пенкала на риттер пен оваа мина има мастило за пишување до 2000 метри, мек [...]
март 16, 2021
Во Соединетите Држави, Канада, Велика Британија, Ирска, Австралија и Европа компаниите и корпорациите главно ја купуваат својата стока преку компании за дистрибуција на промотивни производи. Овие дистрибутери се нарекуваат “Промотивни консултанти” или “дистрибутери на промотивни производи”.
март 5, 2021

Промотивни материјали се производи брендирани со лого или слоган и дистрибуирани со малку или без никаков трошок за промовирање на бренд , корпоративен идентитет или настан…

март 5, 2021

Иако брендот има долга историја како одлика на производот (постојат докази дека имиња и етикети биле ставани на производи во античко време), само во дваесеттиот век брендот и управувањето…

март 3, 2021

Замислете хипотетичка идеја – што би се случило кога сите луѓе во светот би имале ист изглед. Како би се препознале? Но, знаеме дека не е така. Секој од нас има свој единствен и неповторлив…