Попе КОМПАНИ ДОО Скопје, е трговско друштво кое веќе долги години наназад нуди комплетно рекламно решение и реализиција на сите идеи за рекламирање на своите клиенти.

           Се започна во 1997-та година како мал фамилијарен бизнис, за во 2002-та година фирмата прерасне во претпријатие со сигурно поставени основи и нови инвестиции во опрема за работа. Секоја наредна година со се поголеми инвестиции, со повеќе работни саати, постојана обука и учење за работата, ангажирање на дополнителна работна сила, се повеќе завземавме дел од пазарот.

Каталог ЗА АРТИКЛИ НА ЗАЛИХА СО ИСПОРАКА 1 ДЕН, 500 различни артикли од нашите брендови

Каталози ЗА АРТИКЛИ ПО НАРАЧКА ИСПОРАКА 15 - 30 ДЕНА, во зависносност од количината и каталогот

Зошто ПОПЕ КОМПАНИ ?

• Површина на објект од 1020м2

• Паркинг простор, повеќе индустриски влезови за товарни и лесни возила

• Show Room од 100 м2

• Сопствен каталог за артикли на лагер секоја година

• Каталози за нарачка на 100 000 различни артикли од нашите брендови

• Магацински простор со современ racking систем за палетирање на роба

• 500 различни артикли на залиха од промо индустрија

• Вкупно 500 000 разни рекламни материјали во секој момент на залиха

• Достава со сопствени комерцијални возила

• Извозно ориентирани во блиските земји од регионот

Добијте одговор на секое ваше прашање

ПРОДАЖБА НА РЕКЛАМНИ МАТЕРИЈАЛИ, ОД ПОЗНАТИ СВЕТСКИ БРЕНДОВИ

Што велат добавувачите за нас:

We choose the best partners all over Europe and that’s why for Macedonia, we started 10 years ago to work with Pope Company. They have the proactive attitude that we like, they are truly committed to excellence and 100% involved in the business. They use fresh ideas which brings positive results always. They respect the partnership and they participate actively in the process of brand development yearly.

Like a SEE Manager I am honored to work directly with Dusan and Nikola and I am happy to help them grow their business.

Tabita Ionescu
Tabita Ionescu /
Country Manager South East Europe / Fruit of the loom & Russell
Ten years of truly great collaboration with the Pope Family/Company. Thanks to our partnership we add a brick to our growth together every day and look forward to new and valuable achievements.
Atlantis_Nadine_Poletto_2019_low
Nadine Poletto /
Marketing & Project Manager / ATLANTIS
We are happy that Pope Company is representing the RitterPen brand on the Macedonian market and appreciate the good service to our mutual clients.
ritter-pen_mitarbeiter_2013_dagmar_walther
Dagmar Walther /
RitterPen
Pope Company is very truthful and cooperation in distributing our range of products in Macedonia. We are very satisfied with their effort and the treat of our brand
Mª Carmen Muñoz /
GAMAX

Што клиентите велат за нас:

ПОПЕ КОМПАНИ обезбедува непроценлива услуга за Вас и вашата команија. Доколку сеуште размислувате од каде да ги набавите вашите промотивни материјали печатени со Вашето лого, комплетно графичко решение и идеи, искрено ви ги препорачувам Попе Комани. Важно е да имате детални информации, дека вработени во Попе Комани се секогаш достапни за нас и успеваат да ни дадат одговор на сите наши прашања. Попе Компани ги надмина нашите очекувања, со нив имаме  одлична и професионална соработка
uni_final
Катерина Здравева /
УНИ Банка
Задоволни сме од соработката, производите се со соодветен квалитет и цена, секодаш ги добиваме во договорениот рок
mumarketing_final
Милан Глисич /
My Marketing
Idea Plus Communications  е целосно задоволна од капацитетот, професионалност и тимот на Pope Company и од комплетното и успешно спроведување на сите досегашни проекти.

Во текот на нашата соработка Pope Company во целост се придржува во договорените рокови и барања и секогаш доставува квалитетни материјали.

idea plus
Коста Качурков /
Idea Plus Communications

Изразуваме големо задоволство за минатата соработка , но и задоволство за соработка во идни со “ПОПЕ КОМПАНИ”. Ја истакнуваме и се повикуваме на професионалниста на тимот на “ ПОПЕ КОМПАНИ  ”, воедно ја нагласуваме нивната навременост , професионална подготвеност , соработка и исполнителност. За сето ова време на соработка со нив,  ние заклучивме дека станува збор за компанја кое ажурно ги извршува работните задачи и ги задоволува потребите на клиентите.   

И Поинт Маркетинг ДОО /
И Поинт Маркетинг ДОО

Попе Компани за нас е сигурен добавувач, на кога можеме да сметаме секогаш, прво во однос на достапност на потребните материјали, брзината на набавката со што секогаш сме ги исполнувале бараните рокови.

Како второ исто така многу битно за нас – Квалитетот на материјалите е одличен, со што ги задоволуваме барањата на сите клиенти.

микро графикс
Vladica /
Mikrografiks

Професионалци во својата област, секогаш спремни за соработка. Квалитетот на производите и беспрекорната услуга се нивниот заштитен знак

pan tetovo
Александар /
Пан, Тетово
DoubleTree by Hilton Skopje ја започна соработката со Pope Company уште пред самото отворање на хотелот, Нашиот фокус при одбирање на компании за соработка главно го ставаме на динамиката и испорачаниот квалитет а со тоа Pope Company останува на врвот на листата при нашиот избор на промотивни матерјали.
hilton_final
Gorjan Andreeski /
DoubleTree by Hilton
Izuzetno ekspeditivni, detaljni i kooperativni. Jedni od retkih koji svoj posao obavljaju savesno, i transparentno.
large_bar_PANTONE_1
Tijana Savić, Direktor Marketinga /
Volvo Group Adriatic South
Нашата соработка започна во Ноември 2015 година и еве 4 години работиме заедно исполнувајќи ги потребите и барањата на многу клиенти. Вистински професионалци, а квалитетот и исполнувањето на роковите ги двои 10 скалила над другите
тринити медиа
Игор Петров /
Тринити Медиа
ПОПЕ КОМПАНИ е наш стадарден деловен партнер. Изминативе години изградивме одлична соработка и вземна доверба, базирана на многу успешно реализирани заеднички проекти. Услугите и производите кои ги нуди ПОПЕ Компани се со врвен квалитет, секогаш во рамки на договорениот рок на испорака и дефинираната спецификација. Со задоволство Ви  препорачуваме потенцијална соработка со оваа компанија, вашите барања ќе бидат максимално исполнети и испочитувани.
аркус-дизајн
Вера Чекреџи Павловска /
Аркус Дизајн

НОВОСТИ

февруари 5, 2020

За повеќе информации кликнете на банерот !!!

септември 3, 2019

Почитувани соработници. Во тек е Септемвриска АКЦИЈА на чадори. Повеќе модели и бои, по одлични цени и -10% попуст овој месец. Минимална количина за нарачка 10 парчиња. Промоцијата важи до крајот на месец Септември- или до трошење на количините. Подгответе се навреме за дождливиот период што следи.

август 19, 2019

Почитувани соработници. Ве известуваме дека во тек е промоција – 10% Попуст на сите артикли од каталогот BEST PROMO 2019. Минимална количина за нарачка е 100 парчиња по артикл. Промоцијата трае до 31.08.2019 година. https://popecompany.com.mk/wp-content/uploads/2019/05/Best-Promo-Catalog.pdf