Атлантис 100% одржлив до 2025 година – Наша заложба

Атлантис 100% одржлив до 2025 година
- Наша заложба -

Се грижиме за квалитетот и одржливоста. Горди сме што работиме со сертифицирани материјали, добавувачи и производствени процеси. Ние сме сериозни во врска со нашата одржлива мисија и сакаме да докажеме дека сме транспарентни и доверливи.

Сакаме нашите капи да бидат на главите на луѓето колку што е можно подолго, бидејќи носењето на високо квалитетни материјали заштитни капи го продолжува животниот век.

Со различни сертификати, сакаме да му дадеме уверување на потрошувачот дека производите што ги купуваат се акредитирани од трета страна.

Тоа значи дека нашите производи се направени одговорно и работиме заедно со фабриките за да се придржуваме до строгите еколошки и социјални стандарди

YOU MAY ALSO LIKE

Leave A Comment