Попе Компани и Риттер пен класик

Попе компани ( Pope company ) и риттер пен ( Ritter Pen ) ви ги претставуваат најдобрите пенкала за пишување во светот и најдобрите мини за пенкала по најповолни цени. JOGGER е еден од типовите на мина сто се користи во пенкала на риттер пен оваа мина има мастило за пишување до 2000 метри, мек топчест врв од месинг пониклуван, има отисок од 1.0 mm и умерена тегет боја, jogger мината е прифатена и признаена низ целиот свет со сертификат : ISO 12757-2 .

YOU MAY ALSO LIKE

Leave A Comment