DFM Еднократна заштитна маска

Заштитна хируршка трослојна маска за еднократна употреба. Маската за еднократна употреба е лесна за употреба, антиалергична и пријатна за кожата. Без разлика дали ви е потребна од хируршки причини или да филтрирате прашина, бактерии, чад и полен, овие маски се одлично решение. Лицата кои имаат симптоми на COVID-19 треба да носат маски за лице за да се спречи пренос на вирусот

YOU MAY ALSO LIKE

Leave A Comment